Søk i arkivet

Nett-TV

Nett-TV

Gjennom vårt samarbeid med VG når vi ut til store deler av Norge på Internett. De siste årene har vi satset stadig mer på levende bilder på våre nettsider. Film gjør båtlivet levende for folk, og gir næring til båtdrømmene. 

Norsk Maritimt Forlag A/S har publisert nær 300 filmer på batliv.com, seilas.no, seilmagasinet.no, batguiden.no og havna.com de siste årene. Vi publiserer via egne kanaler på You Tube. På batliv.com og seilas.no hadde filmene ved utgangen av 2012 oppnådd over en million visninger til sammen. 

Redaksjonen lager filmer fra prøvekjøringer, båtutstillinger, regattaer og reportasjer fra båtlivet langs kysten. Annonsørene kan nyte godt av Nett-TV i sin markedsføring, og vi kan by på spennende markedsføringsmuligheter.

Sponsorplakat
Vil du profilere din logo med våre redaksjonelle filmer? Da kan du kjøpe sponsorplakat som intro til filmene. 

Lanseringskanalen
Har du en ny båt som du vil vise for hele båtfolket? Du kan vise den med levende bilder og lyd på lanseringskanalen. 

Hvordan-videoer
Vil du profilere deg som båtfolkets venn? Da kan du gi nyttige råd på film med deg selv som sponsor.  

Seil-event
Vil du profilere deg med landets ledende regattaer? Redaksjonene i SEILmagasinet og Seilas følger de største regattaene live på nett med webcam og video, hvor du kan bli med som sponsor. 

I Norsk Maritimt Forlag A/S kan vi hjelpe deg med å lage film, og nå ut med filmen til båtfolket. Ta kontakt med vår salgsavdeling for å få mer informasjon om priser og muligheter med film på våre nettsider. Se også teknisk informasjon for nett.

Gå til toppen