Søk i arkivet

SeilNorge-tilbud

Kjære deltager på SeilNorges eventyr og kurs

Seilmagasinet og Seilas er Norges største magasin for seilere og båteiere. Vi utgir interessante artikler om seiling, båter og utstyr, og enten du bare er litt nysgjerrig, har egen båt eller vurderer å kjøpe egen båt, så vil du kunne ha glede av Seilmagasinet og Seilas. 

Nylig har vi lansert Seilmagasinet og Seilas som en app for telefon og nettbrett, og denne appen gjør at du kan søke tilbake til artikler publisert av Seilmagasinet og Seilas for de siste 10 årene. Det har blitt en stor database. 

I samarbeid med SeilNorge har vi satt opp et kampanjetilbud på ett års abonnement på den nye appen. Tilbudet er sendt ut til alle deltagere på SeilNorges turer og kurs i 2015, og ved å benytte lenken nedenfor kan du kjøpe et årsabonnement på Seilas for kroner 250,- som er halv pris av veiledende pris på 495,-

 Vi håper dere som slår til på tilbudet vil ha glede av abonnementet enten på telefon, PC eller nettbrett, og at det kan bidra til mer seiling og mer moro på vannet!

Digitalt abonnement gir tilgang til hundrevis av seilbåttester, seilbåtnyheter, havnetips og reportasjer. Du får alle Plussartikler på seilas.no samt alle utgaver av Seilas fra og med 2006 i App Store og Google Play.  Dermed kan du lese alle artikler fra de siste ti årene på lesebrett, smarttelefon eller PC.

Abonnementet fornyes som ordinært digitalt årsabonnement til kr 495,- og løper til det blir sagt opp. 

Seilerhilsen

Hans Petter Jensen
Norsk Maritimt Forlag AS

 

 


Digitalt årsabonnement Kampanje
Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex
Dette skjer ved registrering:
  1. Oppgi personalia
  2. Kjøp gjøres via PayEx (visa/mastercard)
  3. Kvittering for kjøpet blir tilsendt på oppgitt e-post
  4. Ved fullført betaling vil det opprettes en brukerkonto og innlogging skjer automatisk
  5. Via «Min side» er det enkelt å oppdatere info og administrere kundeforholdet hos oss

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice.

Gå til toppen