Søk i arkivet

SailTimer Wind Vane sender vindinformasjon rett til iPaden uten kabler.
SailTimer Wind Vane sender vindinformasjon rett til iPaden uten kabler.

Vindmåler for iPad

Du kan gjøre det meste av navigasjon med et lesebrett. Det største savnet har vært vindinformasjon. Nå er det lansert en trådløs vindmåler.

SailTimer er et en amerikansk app som viser din kurs over et kart. Det unike med appen er at den regner ut farten mot mål når du krysser. Den viser hvor langt du må seile, optimal kurs for å komme frem raskest mulig.

Trådløs vindmåler
For å få enda mer funksjonalitet i appen, har SailTimer utviklet en trådløs vindmåler. Denne sender NMEA-signaler både som Wi-Fi og som Bluetooth. Vindmåleren er drevet av et lite solcellepanel, akkurat som den trådløse vindmåler til Tacktick. Men i motsetning til Tacktick, kan signalene fra SailTimer Wind Vane sendes direkte til iPad, iPhone eller iPod. Vindmåleren monteres helt uten kabler, og er også vannetett.

Vindmåleren koster ca 4000 kroner, eller 689 dollar. Du finner mer info her.


Appen SailTimer gir deg unik informasjon på kryss.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen