Søk i arkivet

Elvstrøm Sails flytter treningssamling til Son

8. - 10. mai er datoene for Elvstrøms årlige treningshelg. I tillegg til havnebytte er samlingen i år også åpen for shorthanders.

Elvstrøm Sails invitere igjen til sin årlige treningshelg, 8. – 10. mai 2009. Samlingen er i år flyttet til Son og det nye hotellet, Quality Spa & Resort Son. I tillegg ønskes shorthanded seilere/båter velkommen!

- Tradisjonen tro ønsker vi i Elvstrøm Sails Norge gjerne å bidra til å optimalisere opplevelsen av det å seile regatta. I den forbindelse har vi gleden av å invitere til treningshelg hvor seilere på alle nivåer kan få verdifull trening i egen båt eller som mannskap hos andre! Det vil som tidligere år bli seilt på pølsebaner, men i år utvider vi med tilbud til shorthanded seilere, forteller Espen Kamperhaug i Elvstrøm Sails.

PROGRAM
Fredag 8. mai    Båter og deltagere ønskes velkommen utover ettermiddagen/kvelden hvor vi byr på fiskesuppe fra kl. 1900 til 2200. Kl. 2000 vil Tommy ”Luringen” Bergman dele noen av sine seil- & regattaerfaringer med dere.
Lørdag 9. mai    Vi starter kl. 1000 med brifing på land. Deretter kjører vi treningsøkter med variert innhold frem til ca. 1500 – kun avbrutt av kort lunsjpause hver enkelt ordner selv om bord i båtene. Klokken 1630 blir det debrifing på land og dagen avsluttes med middag for forhåndspåmeldte kl. 1930.
Søndag 10. mai    Vi starter igjen kl. 1000 med kort brifing på brygga og fortsetter trening på vannet. Dagen avsluttes med 1-2 uhøytidlige regattaer og det forventes å avslutte samlingen senest kl. 1600.

PÅMELDING
Ønsker du å få et lite forsprang på konkurrentene, melder du deg på treningshelgen ”4 Racing by Elvstrøm Sails” senest 30. april 2009 på e-post info@elvstromsails.no eller faks 3341 4142. For mer informasjon – telefon 3341 4141.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen