Søk i arkivet

22. JUNI - SHETLAND RACE: Under årets Shetland Race fikk vi besøk av Dag Lindebjerg, som ville intervjue skipper og klassevinner Bjarne Møster i forbindelse med en ny NRK-serie. Programmet handler om forholdet mellom nordmenn og øyene i Vesterled. Møster var den første som seilte Shetland Race i 1986, og han har vunnet flere ganger med båten «Cognaquelone». Dette var 18. gangen han deltok i Shetland Race.
22. JUNI - SHETLAND RACE: Under årets Shetland Race fikk vi besøk av Dag Lindebjerg, som ville intervjue skipper og klassevinner Bjarne Møster i forbindelse med en ny NRK-serie. Programmet handler om forholdet mellom nordmenn og øyene i ... Foto:

Seilernes sommer

Mye sol og mye vind. Klager du på årets sommer, har du brukt båten din for lite, eller du har vært for langt inne i fjordene på Østlandet.

 

30 JULI ? VESTFJORDSEILASEN: For å inspirere flere jenter til å ta roret og bli med i regattaer, inviterte Hilde Hovde fire jenter til å i stille i Vestfjordseilasen med en ren jentebåt. Kvartetten Toril Aspdal, Wenche Nordheim Iversen, Hilde Hovde og Liss Størkersen stilte sammen med Seilas? utsendte i en 35-foter. Dette var også den eneste jentebåten i regattaen, som talte rundt 90 båter og foregikk under særdeles rolige vindforhold.
30 JULI - VESTFJORDSEILASEN: For å inspirere flere jenter til å ta roret og bli med i regattaer, inviterte Hilde Hovde fire jenter til å i stille i Vestfjordseilasen med en ren jentebåt. Kvartetten Toril Aspdal, Wenche Nordheim Iversen, Hilde Hovde og Liss Størkersen stilte sammen med Seilas? utsendte i en 35-foter. Dette var også den eneste jentebåten i regattaen, som talte rundt 90 båter og foregikk under særdeles
...

Ønsker du å lese mer? Logg inn eller velg et abonnement:

Dagspass
Dagspass
kr 39 / døgn
  • Få tilgang til alle Pluss-saker
  • Hundrevis av tester av seilbåter og utstyr
  • Praktiske råd, turtips og havnebeskrivelser i ett døgn.
   Les mer

1. Send DPSL til 2171 for å bestille..
2. Tast inn ditt mobilnummer og trykk «Logg inn med mobil»

Er det under 24 timer siden du sendte SMS? Tast inn ditt telefonnummer og få tilgang.

Digitalt årsabonnement
Digitalt årsabonnement
kr 41 / mnd
  • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker på seilas.no
  • Alle digitale utgaver av Seilas siden 2006 i AppStore og Google Play
  • Ukentlig nyhetsoppsummering på mail.
   Les mer
Digitalt månedsabonnement
Digitalt månedsabonnement
kr 49 / mnd
  • Tilgang til alle pluss-saker i én måned
  • (Tekst må forfattes)
   Les mer

Ønsker du papirutgaven? Se hele utvalget av abonnement.

Gå til toppen